Fra oss

I en travel hverdag og med mangel på tid og kunnskap faller vi ofte for fristelsen av dårlige og usunne matvalg. Da spesielt når gatekjøkken nesten alltid ligger i nærheten og fast food er lett tilgjengelig . Når kroppen fylles med næringsfattig mat som inneholder mye sukker , salt og usunt fett er det fare for å utvikle livsstilssykdommer. Diabetes type 2, hjerte- og karsykdommer, slag, høyt blodtrykk, ulike krefttyper og overvekt er de mest vanlige følgene å ha hvor et dårlig kosthold og lite aktivitet spiller en stor rolle .
Nøkkelen til et sunt kosthold er balanse . Det er derfor nødvendig at det er tilstrekkelig med næringsstoffer og at det er riktig størrelse på porsjonene man skal spise . Spis heller oftere og gi kroppen den næringen den trenger, istedenfor å drøye den og gå for dårlige matvalg . Vi ønsker og gi dere en mulighet til å bytte ut dårlige matvaner med sunne og gode måltider som er ferdig produsert, lett å ta med seg og klare til å nytes når du selv måtte ønske .

Boksene fra fit4days er ikke ment for å erstatte et helt dagsbehov, men for å gjøre det enklere å ta sunnere valg, og kanskje bytte ut den tørre og kjedelige brødskiva som har vært en fast «følgesvenn» alt for lenge . Vårt tilbud er for alle som selv ønsker å gjøre et riktig valg innen  kosthold, som da også vil spare deg for tid da måltidene er ferdig og klar til å nytes .

Det er mye god helse i god samvittighet.

Ps : husk ved en sunn og balansert hverdag kan du unne deg noe ekstra godt til helga !

Mvh fit4days